Over Ter Garen

Ter Garen is project met appartementen voor senioren gelegen in Gent. Een weldoordacht concept met dienstverlening 100% op maat van de bewoner en tal van sociale interatie is de kern van Ter Garen. Wij werken samen met de allerbeste partners om de bewoners een zo hoog mogelijke levenskwaliteit te garanderen.

Dat doen we tot in de details. De bewoners genieten van een revolutionair uitbatingsconcept, met uiteraard zorgformules op maat, een gebruikersraad, crisis- en overbruggingszorg, ruime flats, een full time woonassistent en diverse originele cohousing-tools. Bij Ter Garen hoeft u zich geen zorgen te maken.

Waarom Ter Garen uw beste investering is voor de toekomst

U weet dat een aangepaste woning kritiek is voor het welzijn van ouderen. U weet ook dat het aantal 80+’ers explosief zal toenemen, alle wachtlijsten ten spijt. Maar wist u ook dat uit onderzoek blijkt dat vereenzaming één van de grootste welzijnsrisicos is?

Aan ouder worden is geen ontkomen aan en honderdduizenden senioren hebben binnen enkele jaren geen geschikte plaats om te wonen. U vindt – net als 95% van de ouderen – een rusthuis absoluut geen aantrekkelijke optie. De meeste projecten voor ouderen zijn onbetaalbaar, denk u? Ter Garen biedt de oplossing voor u of uw naaste, kopers of huurders, met volle aandacht voor het sociale contact. Bovendien heel betaalbaar!

Voordelen:

Uniek systeem van co-beheer en actief tegen vereenzaming, revolutionair in de markt.

Gebouwd volgens de vraag van investeerders en bewoners, met een maximale betaalbaarheid voor de Gentse markt.

Futureproof! Gebruiksvriendelijk domoticasysteem met sensoren, permanente waakzaamheid voor de bewoner.

Voorrang voor wie koopt

Erkend door overheid. Aankoop met laag BTW-tarief (12%) en geen onroerende voorheffing.

Gereguleerde uitbating, waarvoor de kwaliteit bewaakt wordt door de overheid.

Gevulde wachtlijsten en tevreden bewoners

Betaalbare dagvergoeding voor het gemiddeld pensioen

Wil u nog meer weten over het unieke concept en de bijzonder aantrekkelijke voorwaarden?

Ja, vertel mij meer

Ligging

Het Ter Garen project bevinden zich in de Fabriekstraat in Wondelgem te Gent. Op 100m bevindt zich een bushalte waarmee u op 15 minuten in Gent centrum staat. Het project is heel vlot bereikbaar met de wagen vanop het knooppunt R4 (binnenkort voorzien van fietsbrug). Er zijn private garages ter beschikking voor uzelf of om familie vlot te ontvangen.

In eigen buurt kun je aangenaam wandelen in de nabije groenzone. Ook boodschappen zijn makkelijk gedaan, op slechts 150 meter wandelen vind je een supermarkt en de lokale traiteur. Kortom alles wat u nodig hebt, is makkelijk bereikbaar. Voor wie meer noden heeft, kunnen boodschappen geleverd worden aan de voordeur.

We hebben enkele keuzes voor u

Bekijk hier wat wat u kunnen bieden om te genieten van superieure rendementen.
Toon mij meer

Brochure

Ontvang onze brochure en wij bezorgen u daarnaast een gratis e-boek over hoe ons uitgekiend concept ouderenwonen beter, betaalbaarder maakt en tegelijk hoe slimme vastgoedinvesteerders hier van profiteren.

Brochure Investeren

Brochure Wonen
+32 472 200 300
Klik hier als je wilt opgebeld worden

Stuur ons een email
Ga naar het contactformulier

Brochure ontvangen
Ontvang de brochure in uw mailbox