U bent helemaal overtuigd?

Ter Garen biedt enkele flexibele investeringsmogelijkheden. U kunt investeren voor verhuur en meerwaarde, u kan investeren voor eigen bewoning of bent u geïnteresseerd in een obligatie met woonrecht?

We overlopen kort de mogelijkheden. Meer duiding nodig? Aarzel niet om ons eens uit te nodigen voor de koffie.

Mogelijke oplossingen

Investeer voor huurrendement en meerwaarde

U weet vast en zeker dat een investering in nieuwbouw vastgoed niet uitzonderlijk meer dan 20 jaar zorgenloos huurrendement kan opleveren. En u weet ook dat u daarnaast nog een een mooie meerwaarde geniet.

Maar wist u dat Ter Garen een bovengemiddeld huurrendement biedt ten opzichte van klassieke nieuwbouwinvesteringen? Bovendien is de centrale stedelijke ligging van dit project op dergelijke schaal uniek.

Gezien het non-profit uitbatingsconcept en de schaal van Ter Garen bespaart de huurder een aardig bedrag en daarnaast kunnen we deze voordelen ook in de bouw realiseren. Snelle beslissers kunnen nu nog genieten van onze scherpe voorwaarden in voorverkoopsfase.

Investeer voor eigen bewoning

Wie koopt voor eigen bewoning garandeert zijn eigen toekomst, u kunt verhuren en wanneer u zelf wilt, verhuizen naar een flat in het gebouw. U spaart de huur van flat uit, zelfs met een minimumpensioen beschikt u nog over een ruim inkomen. Kopen uw kinderen een flat maar hebt u zelf geen middelen? Dan profiteert u misschien van het premiestelsel van Stad Gent, wat kan oplopen tot ongeveer 800 euro (2018, geïndexeerd) beschikbaar inkomen, nà huisvestingskosten!

Investeer in een obligatie met woonrecht

Deze investeringsmethode wordt gelanceerd zodra het gebouw zich in opleveringsfase bevindt. De mogelijkheid zal bestaan om in te schrijven op een obligatie gewaarborgd door het vastgoedproject. Als rente ontvangt u het gratis woonrecht. Wanneer u de flat niet bewoont, krijgt u rente zoals een kasbon.

Het voordeel hier is dat u geen vastgoed koopt, maar een financieel product. Dit vermogensbestanddeel kunt u makkelijk schenken of splitsen onder uw kinderen. Bij dit type belegging krijgt u het volledige geïnvesteerde kapitaal terug op het einde van de looptijd, ongeacht wat de vastgoedmarkt doet. Het is de ideale investering voor wie de praktische voordelen van het project wil genieten maar liever niet in de vastgoedmarkt stapt.

Voorstelling Financiering

U wil er toch eens het fijne van weten?

Maak een afspraak en we zullen u tonen hoe we mensen een betere, toegankelijke woonbeleving geven, hoe we u meer vrijheid geven en hoe we dit tegelijk voor u een fantastische investering maken.
Ik wil meer weten

Nog even nalezen?

Ja, ik wil graag een brochure ontvangen over Ter Garen.

Brochure Investeren

Brochure Wonen
+32 472 200 300
Klik hier als je wilt opgebeld worden

Stuur ons een email
Ga naar het contactformulier

Brochure ontvangen
Ontvang de brochure in uw mailbox