Wonen voor senioren heruitgevonden

Ter Garen is een groep van erkende seniorenwoningen gelegen te in Gent met een uniek formule. Moderne flats met dienstverlening op maat en tal van activiteiten is de kern van Ter Garen. Wij werken samen met de meest kwalitatieve partners om de bewoners een zo hoog mogelijke levenskwaliteit te garanderen.

Zorgformules op maat, een gebruikersraad, crisis- en overbruggingszorg, ruime flats, een gedeeld dakterras waar men kan tuinieren en meer. Maar, wist je dat we iets doen waar niemand ooit aan gedacht heeft?

Vernieuwend

U weet dat geschikte levensbestendige woningen voorzien zijn van een full time woonassistent, die alle zaken op orde houdt voor de bewoners. U rekent er ook op dat Ter Garen met de allerbeste  partners samenwerkt zorg van A tot Z. Onze crisis- en overbruggingszorg is in samenwerking met het Wit-Gele Kruis, uw 24/7 permanentie is verzekerd door opgeleide verpleegkundigen.

Maar wist u dat bij ons de bewoner mee de keuze en mate van dienstverlening bepaalt? Zo wordt aan ieders individuele noden voldaan. De flats zijn bovendien voorzien van moderne technologische oplossingen, om uw comfort te maximaliseren en tegelijk uw familie een gerust gemoed te geven. We gaan ook op een unieke manier om tegen vereenzaming.

Voordelen:

Enkel de beste partners in dienstverlening en permanentie

Zorg op maat van de bewoners

Uw persoonlijke woonassistent die u bijstaat bij dagelijkse beslommeringen

Makkelijk bereikbaar en integraal rolstoeltoegankelijk

Zorg voor de gemeenschap en haar activiteiten

Actief tegen vereenzaming

Wil u weten hoe een bewoner meer inspraak geniet, hoe dit de mensen socialer maakt en hoe we zo meer realiseren zonder meerkost?

Ik wil meer weten, contacteer me!

Ligging ten westen van Gent

Het project van levensbestendige woningen bevinden zich in de Fabriekstraat in Wondelgem te Gent. Op 100m heb je al een bushalte waarmee 20 minuten later op Sint-Baafs bent. Het project is heel vlot bereikbaar met de wagen vanop het knooppunt R4 (binnenkort voorzien van fietsbrug). Er zijn private garages ter beschikking voor uzelf of om familie vlot te ontvangen.

In eigen buurt kun je aangenaam wandelen in de nabije groenzone. Ook boodschappen zijn makkelijk gedaan, op 150 meter heb je de supermarkt en daarnaast de lokale traiteur. Alles wat u nodig hebt, is makkelijk bereikbaar. Voor wie minder goed te been is, kunnen boodschappen geleverd worden aan de voordeur.

01 Apotheek

Apotheek Beirnaert-Delagaye. Voor alle gezondheidsproducten, verzorgingsproducten, fyto- en homeopathie en ook incontinentiemateriaal kan u terecht bij uw lokale apotheek.

Morekstraat 366, 9032 Gent

02 Supermarkt

Op slechts 150m van uw assistentiewoning kan u terecht bij Aldi. Deze supermarkt staat garant voor haar lage prijzen en heeft een zeer kwalitatieve slagerij.

Morekstraat 276, 9032 Gent

03 Traiteur

De Culihoek uit Gent is een traiteur en broodjeszaak dat werkt met verse producten. Geen zin om te koken? Geen zin om samen met de andere bewoners een kooksessie bij te wonen? Hier heeft heerlijke dagschotels en een uitgebreide keuze aan maaltijden voor een eerlijke prijs.

Morekstraat 349, 9032 Gent

04 Kapsalon

Heerlijk genieten van een knipbeurt of uitgebreide brushing? U kan terecht bij Kapsalon Nancy.

Morekstraat 320/F, 9032 Gent

05 Fysiotherapie

Bij Marijke kan u terecht voor een accupunctuursessie. Een methode die haar bestaansrecht heeft bewezen voor behandeling van ouderdomsklachten.

Molenstraat 166

06 Kinesitherapie

Aan de overzijde van het gebouw, bevindt zich de therapiekliniek van Kenneth Ackaert. Deze praktijk bestaat uit een team van ervaren therapeuten. Via regelmatige onderling overleg, individuele aandacht en tijd voor de aandoening van elke patiënt en moderne apparatuur streven ze naar kwaliteitsvolle patiëntenzorg.

Fabriekstraat 64

07 Huisartsenpraktijk

Op wandelafstand is er een huisartsenpraktijk met 7 huisartsen, een (diabetes)verpleegkundige, psychologen, een diëtiste, een podologe en een tabacoloog.

 

Meesjesstraat 1, 9032 Wondelgem

08 Openbaar groen

In de buurt heeft u de groene long van Rietedries. Maar daarnaast heeft Wondelgem heel wat groen, zoals het Vroonstalledriespark.

Er zit ook iets voor u tussen

Assistentiewoningen zijn er in verschillende maten en vormen. Ter Garen heeft een verschillend aanbod naargelang uw wens.
Bekijk het beschikbaar aanbod

Brochure

Ontvang onze gratis brochure met plan en aanvullende informatie over het vernieuwde concept van Ter Garen.

Brochure Wonen

Brochure Investeren
+32 472 200 300
Klik hier als je wilt opgebeld worden

Stuur ons een email
Ga naar het contactformulier

Brochure ontvangen
Ontvang de brochure in uw mailbox