Ons aanbod voor kandidaat-bewoners

Ter Garen biedt u, als bewoner, een aantrekkelijke en sociale leefomgeving. Bewoners genieten van ons uniek non-profit uitbatingsconcept, wat de bewoners garantie voor een zorg op maat van de bewoners geeft aan een heel betaalbare prijs.

Schrijf u in op de wachtlijst en wij nodigen u tijdig uit op de infosessie waar u te weten zal komen hoe u uw leven beter, comfortabeler kan maken en tegelijk geld zal besparen.

Dagprijzen

Parkzicht

Type 1

U wil een fantastisch open zicht? Snelle beslissers maken kan op een mooie flat met open zicht op de openbare groenzone.

1 slaapkamer
Oppervlakte van 71 tot 75 m²

Slechts 35 euro all-in per dag

Straatzijde

Type 2

U ziet graag beweging en geniet van de avondzon? Deze flats met één of twee slaapkamers zijn vast iets voor u.  Meer dan de helft van de flats voldoen aan het premieplafond van Stad Gent.

1 of 2 slaapkamers
Oppervlakte van 68 tot 96 m²

Slechts 34 euro all-in per dag

Tuinzijde

Type 3

Flats met een oostelijke oriëntatie. Wist u dat ochtendlicht effectief is tegen depressies en agitatie bij dementie? We hebben voor u een mooi aanbod aan flats onder het premieplafond van Stad Gent. Vraag om meer info!

1 of 2 slaapkamers
Oppervlakte van 68 tot 95 m²

Slechts 34 euro all-in per dag

Aankoopprijzen

Eénslaapkamerflats

Type 1

Alle ouderen verkiezen een assistentiewoning boven een niet-aangepast woning of een rusthuiskamerte. Deze flats zijn vergelijkbaar met echte appartementen, een garantie op levenskwaliteit. Hoe wij een dergelijke kwaliteit kunnen aanbieden aan een zachte prijs, zal u leren van onze adviseur. Vraag ernaar!

1 slaapkamer
Oppervlakte van 68 tot 84 m²

vanaf € 184.000

Tweeslaapkamersflat

Type 2

Af en toe eens babysitten voor een (achter)kleinkind? Een extra bureau- of hobbieruimte nodig? Onderzoek wijst uit dat bezige bijen langer gezond blijven, alsook dat sociaal contact met kinderen leidt tot een gelukkiger leven. Snel beslissen is de boodschap.

2 slaapkamers
Oppervlakte van 84 tot 96 m²

vanaf € 214.500

Meer weten?

Neem contact met ons op en u zal te weten komen wat de échte toekomst van assistentiewoningen brengt en hoe u kan profiteren van deze (r)evolutie op vlak van seniorenwoningen.
Ja, ik wil meer weten

Brochure

Ontvang onze brochure met uitgebreid plan en aanvullende informatie over de assistentiewoningen van Ter Garen.

Brochure Wonen

Brochure Investeren
+32 472 200 300
Klik hier als je wilt opgebeld worden

Stuur ons een email
Ga naar het contactformulier

Brochure ontvangen
Ontvang de brochure in uw mailbox